Loading icon

12 dingen om 's nachts te doen in Pittsburgh

12 dingen om 's nachts te doen in Pittsburgh

Probeer een biertje in een kerk
Church Brew Works
werd in 1996 geopend in het historische district van Lawrenceville. Dit is de eerste en enige pub in de VS die zich midden in de historische kerk bevindt. De Sint-Jan de Doperkerk werd gebouwd in 1902 maar werd in 1915 door brand beschadigd. Het kerkgebouw is met veel aandacht voor detail omgebouwd tot een microbrouwerij en restaurant. De originele banken werden uitgesneden en met de hand afgewerkt om de eettafels te kunnen plaatsen, terwijl het eikenhout van de banken werd gebruikt om de bar te bouwen. Er zijn originele sparren vloeren, originele lantaarns en bakstenen die de sloop van de biechtstoel hebben overleefd. Stalen en koperen tanks schitteren op het altaar.
Voor een comfortabele reis geven veel toeristen de voorkeur aan autoverhuur in de VS. De gemiddelde kosten voor het huren van een auto op de luchthaven Pittsburgh bedragen 18 euro per dag, op de luchthaven JFK - vanaf 17 euro per dag.


Ga bowlen bij Arsenal Bowl
In het hart van Lawrenceville ligt Arsenal Bowls, een retro-geïnspireerde bowlingbaan met 22 banen. Een populaire lokale nachtclub in Pittsburgh, het is een geweldige plek om de lokale bevolking te ontmoeten, naar muziek te luisteren en iets te drinken.
Berijd de Three Rivers Heritage Trail
Stap op je fiets en rijd over het 38 kilometer lange pad om te genieten de schoonheid van Pittsburgh. Het wandelpad loopt door verschillende buurten, langs zakenwijken, attracties en parken. Langs het pad markeren borden belangrijke locaties en structuren, historische gebeurtenissen en lokale dieren in het wild. Deze multifunctionele route is populair bij fietsers en wandelaars.
Bezoek het Glass Center
Dit is een educatief centrum, een kunstgalerie en een moderne glasstudio gewijd aan het onderwijzen en populariseren van de glaskunst. Iedereen kan meedoen met het glasblazen, de ultramoderne galerie verkennen en live demonstraties van heet glas zien. Het centrum toont het werk van internationaal bekende glaskunstenaars zoals Dante Marioni, Paul Joseph Stankard en Cesare Toffolo.


Doe mee aan een wandeltocht
Maak 's avonds een wandeling door Pittsburgh tijdens een leuke wandeltocht door de diverse buurten van de stad. Wandeltochten combineren het historische verhaal van elk gebied dat u bezoekt met proeverijen van lokale gerechten. Pittsburgh staat bekend om zijn sandwiches, dumplings en Pittsburgh-salade met friet.
Ontdek Point State Park
Bekijk de verlichte fontein in het staatspark en maak foto's van de boten die langs deze attractie passeren. Het park trekt bezoekers met zijn prachtige groene tuinen en waterkant. Het is ook een historisch belangrijke plaats waar aan het eind van de 18e eeuw gevechten tussen de Indianen en de Fransen plaatsvonden.
Geniet van spannende attracties in Kennywood Amusement Park
Amusement Park Kennywood
is een pretpark dat 125 jaar geleden in West Mifflin is gebouwd. Het enorme pretpark werd in 1987 een nationaal historisch monument met drie achtbanen uit de jaren 1920. Het park heeft drie themagebieden met achtbanen, botsauto's, waterattracties, draaimolens, kajaks, 3D-ervaringen en een 4D-theater.

Verken het historische marktplein
Het historische marktplein is het kloppende hart van het gebied. Er zijn hier tal van eetgelegenheden, cafés, bars, boetiekjes en leuke winkeltjes. Het plein werd gebouwd in de jaren 1890 en was vroeger de thuisbasis van het eerste gerechtsgebouw, de gevangenis en de krant. Tegenwoordig biedt het plein bezoekers uitgebreide vakantiemarkten en tijdelijke evenementen.
Bezoek de kathedraal
Aangrenzend aan Shenley Park en in het hart van de hoofdcampus van de Universiteit van Pittsburgh bevindt zich de Kathedraal, een van de hoogste gebouwen ter wereld. Het gebouw in gotische stijl heeft 42 verdiepingen en duizenden kamers. Naast de onderwijsfaciliteiten van de universiteit heeft het gebouw ook een foodcourt. Hier kunnen mensen een hapje eten terwijl ze het omliggende nachtelijke uitzicht bewonderen.

Maak een uitstapje naar de Strip
Dit is een van de beroemdste delen van de stad, die zich uitstrekt langs de rivier de Allegheny. Het Strip-gebied omvat vier hoofdstraten - Penn Avenue, Waterfront Place, Smallman Street, Liberty Avenue. Het gebied heeft een fantastische selectie van internationale winkels, bars, supermarkten, boetieks en enkele van de beste eetgelegenheden in Pittsburgh. Een must-see op de Strip is het Heinz Historisch Centrum, dat een rijk inzicht biedt in de geschiedenis van de stad.
Maak een zelfgeleide wandeling naar Mount Washington
Geniet van een adembenemend uitzicht op het centrum vanaf het hoogste punt van Pittsburgh. Mount Washington is een prachtige heuvel op de zuidelijke oever van de rivieren Ohio en Monongahela. De wandeling naar de heuvel is relatief eenvoudig, vanwaar je een weids panorama kunt bewonderen van de glinsterende skyline van het stadscentrum, aan drie kanten omarmd door rivieren. Er zijn hier restaurants en bars waar u van uw maaltijd kunt genieten met een prachtig uitzicht op het stadscentrum.

Loop rond Mellon Square
Mellon Square is een stedelijke oase die sinds 1955 een ontmoetingsplaats is. Het park heeft een unieke, met bomen omzoomde zwarte, groene en witte geometrische bestrating. Er zijn ook prachtige fonteinen, bloemperken en een waterval. Een ander opvallend kenmerk van de tuin is het Ann Catherine Sea-monument. Mans, een lokale vrouw die het park bezocht en 's nachts naar de sterren keek.