Loading icon

12 dingen die je 's avonds in Pittsburgh kunt doen

Probeer een biertje in een kerk


Church Brew Works
werd geopend in 1996 in het historische district Lawrenceville. Dit is de eerste en enige pub in de VS die zich midden in de historische kerk bevindt. St. John the Baptist Church werd gebouwd in 1902 maar werd in 1915 door brand beschadigd. Het kerkgebouw is met veel aandacht voor detail omgebouwd tot een microbrouwerij en restaurant. De originele banken werden gesneden en met de hand afgewerkt om plaats te bieden aan de eettafels, terwijl het eikenhout van de banken werd gebruikt om de bar te bouwen. Er zijn originele vuren vloeren, originele lantaarns en bakstenen die de sloop van de biechtstoel hebben overleefd. Stalen en koperen tanks glinsteren bij het altaar.

Voor een comfortabele reis geven veel toeristen de voorkeur aan autoverhuur in VS. De gemiddelde kosten voor het huren van een auto in Pittsburgh Airport zijn 18 euro per dag, in JFK Airport - vanaf 17 euro per dag.


Ga bowlen bij Arsenal Bowl

In het hart van Lawrenceville ligt Arsenal Bowls, een retro-geïnspireerde bowlingbaan met 22 banen. Een populaire lokale nachtclub in Pittsburgh, het is een geweldige plek om de lokale bevolking te ontmoeten, naar muziek te luisteren en een drankje te drinken.

Berijd de Three Rivers Heritage Trail

Stap op je fiets en rijd over het 38 kilometer lange parcours om te genieten van de schoonheid van Pittsburgh. Het wandelpad loopt door verschillende buurten, langs zakenwijken, attracties en parken. Langs het pad markeren borden belangrijke locaties en structuren, historische gebeurtenissen en lokale dieren in het wild. Deze multifunctionele route is populair bij fietsers en wandelaars.

Bezoek het Glascentrum

Dit is een educatief centrum, een kunstgalerie en een moderne glasstudio gewijd aan het onderwijzen en populair maken van de kunst van glas. Iedereen kan meedoen met het glasblazen, de ultramoderne galerij verkennen en live demonstraties van heet glas zien. Het centrum toont het werk van internationaal bekende glaskunstenaars zoals Dante Marioni, Paul Joseph Stankard en Cesare Toffolo.


Doe mee aan een wandeltocht

Maak 's avonds een wandeling door Pittsburgh tijdens een leuke wandeltocht door de diverse buurten van de stad. Wandeltochten combineren het historische verhaal van elk gebied dat u bezoekt met proeverijen van lokale gerechten. Pittsburgh staat bekend om zijn sandwiches, dumplings en Pittsburgh-salade met friet.

Ontdek Point State Park

Kijk naar de verlichte fontein in het state park en maak foto's van de voorbijvarende boten vanaf deze attractie. Het park trekt bezoekers met zijn prachtige groene tuinen en de waterkant. Het is ook een historisch belangrijke plaats waar gevechten tussen de Indianen en de Fransen plaatsvonden aan het einde van de 18e eeuw.

Geniet van spannende attracties in Kennywood Amusement Park


Kennywood Amusement Park
is een pretpark dat 125 jaar geleden werd gebouwd in West Mifflin. Het enorme pretpark werd in 1987 een nationaal historisch monument met drie achtbanen uit de jaren 1920. Het park heeft drie themagebieden met achtbanen, botsauto's, waterattracties, draaimolens, kajaks, 3D-ervaringen en een 4D-theater.

Verken het historische marktplein

Het historische marktplein is het kloppende hart van de wijk. Er zijn hier tal van eetgelegenheden, cafés, bars, boetiekjes en leuke winkeltjes. Het plein werd gebouwd in de jaren 1890 en was vroeger de thuisbasis van het eerste gerechtsgebouw, de gevangenis en de krant. Tegenwoordig biedt het plein bezoekers uitgebreide vakantiemarkten en tijdelijke evenementen.

Bezoek de kathedraal

Grenzend aan Shenley Park en in het hart van de hoofdcampus van de Universiteit van Pittsburgh ligt de < a href="https://stpaulpgh.org/" style="box-sizing: erven; font-family: Lato, " helvetica="" neue",="" arial,="" helvetica,="" sans-serif;="" achtergrond -color:="" transparant;="" color:="" rgb(51,="" 151,="" 255);="" text-decoration:="" geen;="" marge:=" " 0px;="" outline:="" 0px="" !important;"="">Kathedraal, een van de hoogste gebouwen ter wereld. Het gebouw in gotische stijl heeft 42 verdiepingen en duizenden kamers. Naast de onderwijsfaciliteiten van de universiteit heeft het gebouw ook een foodcourt. Hier kunnen mensen een hapje eten terwijl ze genieten van het omliggende nachtelijke uitzicht.

Maak een uitstapje naar de Strip

Dit is een van de beroemdste delen van de stad, die zich uitstrekt langs de rivier de Allegheny. Het Strip-gebied omvat vier hoofdstraten: Penn Avenue, Waterfront Place, Smallman Street, Liberty Avenue. Het gebied heeft een fantastische selectie internationale winkels, bars, supermarkten, boetieks en enkele van de beste eetgelegenheden in Pittsburgh. Een must-see op de Strip is Heinz Historic Center, dat een rijk inzicht biedt in de geschiedenis van de stad.

Maak een zelfgeleide wandeling naar Mount Washington

Geniet van een adembenemend uitzicht op centrum vanaf het hoogste punt van Pittsburgh. Mount Washington is een prachtige heuvel op de zuidelijke oever van de rivieren Ohio en Monongahela. De wandeling naar de heuvel is relatief eenvoudig, vanwaar je een weids panorama kunt bewonderen van de glinsterende skyline van het stadscentrum, aan drie kanten omarmd door rivieren. Er zijn restaurants en bars om van uw maaltijd te genieten met een prachtig uitzicht op het stadscentrum.

Loop rond Mellon Square

Mellon Square is een stedelijke oase die al sinds 1955 een ontmoetingsplaats is. Het park heeft een uniek, met bomen omzoomd zwart, groen en wit geometrisch trottoir. Er zijn ook prachtige fonteinen, bloemperken en een waterval. Een ander opvallend kenmerk van de tuin is het Ann Catherine Sea-monument. Mans, een lokale vrouw die vroeger het park bezocht en 's nachts naar de sterren keek.