Loading icon

Vakantie in Polen

Er is geen tekort aan prachtige steden in Polen. Bovendien worden Warschau, Gdansk en Krakow regelmatig niet alleen opgenomen in Europese, maar ook in wereldwijde toeristische beoordelingen. De meest populaire onder buitenlandse toeristen zijn echter meerdaagse reizen naar de grootste steden in Polen.
Elke dag gaan toeristen naar Polen , het vooraf bestellen van een autoverhuur. In krakow zijn de gemiddelde kosten van een compacte auto 15 euro per dag, in warsaw - 14 euro per dag. p>


biebrza Valley


De Bibrza -vallei
is het grootste moerasland in Polen. Het is ook een nestplaats voor 180 vogelsoorten. Rafting op de rivier de Biebrza is een vakantieaanbieding in Polen voor degenen die rust en stilte waarderen, omringd door onaangeroerde natuur en prachtige landschappen.

Je kunt kanoën of raften gaan. Kajakreizen duren meestal ongeveer een paar uur, maar de meest hardnekkige kan een avontuur van meerdere dagen worden. De stroom van de Biebrza is kalm, dankzij welke raften op deze pittoreske rivier niet alleen ervaren kanovaarden aantrekt, maar ook iedereen die buitenactiviteiten waardeert.

Pulavy

Puławy's locatie in de toerist in de toerist Driehoek tussen Kazimierz Dolny en Nałęczów is een extra voordeel, vooral voor degenen die op zoek zijn naar een ontsnapping uit de drukte.

puławy , als een van De weinige steden hebben een uitgebreid netwerk van fietspaden en routes van verschillende niveaus van moeilijkheid, gelegen in de pittoreske plaatsen van het Lublin Upland.

Bovendien heeft de stad een jachthaven. De toegepaste oplossingen en de goed onderhouden basis creëren gunstige voorwaarden voor watertoerisme.

Een even rijk aanbod voor liefhebbers van sightseeing. Het prachtige paleis en het parkcomplex, opgericht aan het einde van de 18e eeuw door Isabella Czartoryska, bestaat uit gebouwen die worden erkend als de parels van de Poolse architectuur, dankzij welke Puławy "Pools Athene" werd genoemd.



Nałęczów

De vlaggenschipaantrekking van stille nałęczów is het spa -park. Het werd opgericht in de 18e eeuw door Stanislav Malakhovsky. De vrede en frisse lucht die uit deze plek komt, kan worden gevonden tussen de vele bomen: eiken, dennen, kastanjes, lindenen en Amerikaanse tulpen. Degenen die om hun gezondheid geven, houden van een pompruimte met mineraalwater, en een bezoek aan het Palm House zal ontspanning een beetje exotisch geven. nałęczów is ook het oudste gezondheidsresort in Polen en de enige met alleen een cardiologieprofiel. Droom van de kindertijd kan het Museum of Tassen en Teddyberen bezoeken. Nałęczów is ook een uitstekend startpunt voor reizen naar Kazimierz Dolny en Puławy in de buurt.

Nowy Dwur in de buurt van Skierniewice

Het landschapspark Bolimów en het natuurreservaat van de Ravka -rivier, net onder Skierniewice, kunnen ook een plaats van rust zijn. De charme van de omliggende aard zal niet alleen een positief effect hebben op het welzijn, maar zal ook kracht geven. Uniek diersoorten, beschermde rivieren, veel fietsroutes en de mogelijkheid om kanotochten op de Ravka-rivier te organiseren, zal fysieke activiteit aanmoedigen. Geschiedenisliefhebbers zullen hier veel plaatsen vinden die de moeite waard zijn om hier te bezoeken, omdat het park een zeer interessante historische achtergrond heeft. Het is ook vermeldenswaard dat er in de directe omgeving van het park de Nowy Dvur kliniek is, die, naast woonkamers, een breed scala aan behandelingen heeft voor mensen die lijden aan mensen ziekten van de wervelkolom- en motororganen.


Dit alles maakt het een ideale plek voor overwerkte mensen die op zoek zijn naar rust, rustig, prachtig uitzicht en ontspanning voor hun lichaam.