Loading icon

Oud en voor altijd jong Segovia

Spaans Segovia, een van de oudste en mooiste steden van Spanje. Een stad gesticht vóór de Romeinse heerschappij door Iberische stammen in de eerste eeuw voor Christus. Sinds die tijd is Segovia herhaaldelijk onder buitenlandse heerschappij gevallen, de Carthagers, Romeinen, Saracenen. En elk van deze volkeren weefde hun eigen unieke patroon in de architectuur van de stad. Het meest opmerkelijke gebouw van Segovia, dat hoog boven de stad uittorent, is het kasteel van Alcazar, dat als basis werd gebruikt voor de tekenfilmserie van Walt Disney.

Autoverhuur vooraf in Spanje is ook winstgevend in reizen. U kunt online tarieven vergelijken en tot 70% korting op de huur ontvangen. In Alicante Airport kunt u bijvoorbeeld een auto in de compacte klasse huren vanaf 15 euro per dag, in Mallorca Airport - vanaf 11 euro per dag.

Het kasteel, dat op een rots staat met witte muren en scherpe spitsen van sierlijke torens, lijkt boven de stad uit te stijgen, meer als een sprookjesachtig land met een vriendelijke koning dan als een verdedigingswerk, zoals ons wordt vaak verteld over de "donkere eeuwen".



Rondleidingen door het kasteel, en vooral de uitzichten vanaf de galerijen van de stad beneden, zijn zeer indrukwekkend. Over het algemeen is het vrij moeilijk om een ​​attractie in de stad te onderscheiden, omdat we kunnen zeggen dat Segovia een herkenningspunt is. Als je hoger onderwijs wilt volgen in Spanje, maar niet weet hoe je dat moet doen, neem dan contact op met de specialisten op de website van de sponsor.