Loading icon
Waar te overwinteren in Europa
Waar te overwinteren in Europa

Elke dag zijn er meer en meer aanbiedingen van werken op afstand in het buitenland op de arbeidsmarkt, en de redenen hiervoor liggen voor de hand: een bedrijf kan besparen op kantoorhuur en aankoop van apparatuur, en de geografie van het inhuren van werknemers neemt toe dramatisch. Ook voor werknemers is het erg handig. Je kunt overal ter wereld wonen en tegelijkertijd werken. Dit is vooral belangrijk in de koude winterperiode.

Het hoogste gebouw ter wereld
Het hoogste gebouw ter wereld

Burj Khalifa, uit het Arabisch. "Khalifa Tower" is het hoogste gebouw ter wereld - 828 m, en de meeste meerdere verdiepingen - 163 verdiepingen, de 48 technische en ondergrondse verdiepingen niet meegerekend. De wolkenkrabber heeft de langste torenspits ter wereld - 180 m. Dit grandioze gebouw bevindt zich in Dubai (VAE).

De bekendste musea in Brussel en Amsterdam
De bekendste musea in Brussel en Amsterdam

Er zijn mensen die niet graag te lang blijven en die hun reizen naar het buitenland willen diversifiëren. Een mooie kans is om een rondreis te boeken in twee landen, bijvoorbeeld naar België en Nederland.

Rondleidingen in Phuket
Rondleidingen in Phuket

Phuket is het grootste eiland van Thailand en is verbonden met het vasteland door de Sarasin Dam-brug. Phuket, genesteld in de ongerepte Andamanse Zee, is als een kinderfoto van een exotisch eiland met boomgaarden, watervallen en zonnige stranden. Tours naar Phuket in Thailand zijn altijd een van de meest prestigieuze en elite vakantie-opties geweest, maar de laatste jaren is het resort toegankelijker geworden voor een breed scala aan toeristen.

Wij combineren winkelen en een onvergetelijke vakantie in Europa
Wij combineren winkelen en een onvergetelijke vakantie in Europa

Wat is er aantrekkelijk aan een vakantie in Europa? Het antwoord op deze vraag kan tot 8 pagina's lichtgewicht getypte tekst in beslag nemen. We zullen echter niet alle voordelen opsommen, deze nuttige zaak tot de volgende keer overlaten en ons alleen concentreren op winkelen - een van de belangrijkste vormen van amusement tijdens een Europese reis.

De beste landen voor huwelijksreizen. Top-4
De beste landen voor huwelijksreizen. Top-4

De gewoonte om op huwelijksreis te reizen dateert uit de oudheid. In die tijd gingen pasgetrouwden op zoek naar land om hun huis te bouwen. Deze traditie is gebleven voor moderne pasgetrouwden. Na de bruiloftsklusjes wil je even alleen zijn, ontspannen en tijd nemen voor je geliefde. Ongeacht de rijkdom van de familie, iedereen probeert deze traditie in onze tijd in acht te nemen.

Hoe pak je je koffer goed in
Hoe pak je je koffer goed in

Als je op tournee gaat en alles voorbereidt wat je nodig hebt voor het inpakken van je koffer, moet je je in de eerste plaats laten leiden door gezond verstand en logica.