Loading icon
Istanbul Reistips voor beginners
Istanbul Reistips voor beginners

Of je nu je eerste reis naar Istanbul plant of het al hebt bezocht, er zijn verschillende dingen die je moet weten over deze prachtige stad.
Een van de belangrijkste reistips voor Istanbul voor beginners is om drukte te vermijden in de zomer. Dit komt omdat de toeristische attracties van Istanbul erg snel druk worden, vooral tijdens het hoogseizoen.

Turkse keuken: desserts, soepen, salades en andere gerechten
Turkse keuken: desserts, soepen, salades en andere gerechten

De Turkse keuken is een echt meesterwerk dat uw aandacht verdient. Het is al heel lang in ontwikkeling, dus in onze tijd zitten er enorm veel verschillende gerechten in. Het is onwaarschijnlijk dat u tijdens uw vakantie alle lekkernijen kunt proeven, maar het is de moeite waard om de meest populaire culinaire meesterwerken op vakantie te proberen!

Alanya - zee en amusement
Alanya - zee en amusement

De badplaats Alanya ligt in Turkije, op 150 kilometer van Antalya. Dit is de warmste regio van het land, dus het water van de Middellandse Zee is warm en zacht - het zwemseizoen duurt hier van april tot oktober. Alanya wordt omringd door het Taurus- of Taurusgebergte, wat ook van invloed is op het klimaat - er zijn hier geen sterke winden, omdat de bergketen verhindert dat koude luchtmassa's de regio van Alanya binnenkomen.