Loading icon

Wij combineren winkelen en een onvergetelijke vakantie in Europa

Wat is er aantrekkelijk aan een vakantie in Europa? Het antwoord op deze vraag kan tot 8 pagina's lichtgewicht getypte tekst in beslag nemen. We zullen echter niet alle voordelen opsommen, deze nuttige zaak tot de volgende keer overlaten en ons alleen concentreren op winkelen - een van de belangrijkste vormen van amusement tijdens een Europese reis.

Vooraf autoverhuur is ook winstgevend. U kunt online tarieven vergelijken en tot 70% korting op de huur ontvangen. Een compacte autohuur in Milaan kost bijvoorbeeld bijna 15 euro per dag, in Heathrow Airport vorm 14 euro per dag, in Airport CDG (Parijs) tarieven beginnen vanaf 11 euro per dag.


Reizigers van vandaag hebben geweldige mogelijkheden om Europa's meest modieuze en glamoureuze hoofdsteden te bezoeken. Een reis naar het romantische Parijs, het mistige Londen of het zonnige Rome - waarom niet? We zullen je vertellen over de meest opvallende plekken om je "winkelgekte" te bevredigen.

Democratisch winkelen

Ja, ja, we zullen het verhaal met hem beginnen. Betaalbare prijzen, met een goede kwaliteit van goederen - is dit niet de droom van een toeristische "winkelfan"? In Milaan vindt u een grote variëteit, niet alleen in het assortiment, maar ook in de kosten van goederen. Je kunt hier niet alleen 'haute couture'-merken kopen, maar ook modellen uit het zogenaamde 'tweede echelon'. En voor deze uitdrukking hoef je je niet te schamen. Laten we een geheim verklappen - in de meeste binnenlandse boetieks vindt u deze producten voor een veel hogere prijs.
Voor liefhebbers van jeugdstijlen en sportmerken kunt u het beste naar Corso Vittorio Emanuele gaan. Winkelen hier zal uw portemonnee niet verpesten, maar het zal vreugde en plezier brengen. Thrifty fans van designermerken moeten een bezoek brengen aan de "outlets", waar de overblijfselen van de collecties van vorig jaar worden verkocht. In Rusland zijn deze modellen hoogstwaarschijnlijk net verschenen. Voor een snack raden we aan om een ​​excursie te maken naar een van de meest opvallende bezienswaardigheden van Milaan - de "vierhoek".

< p>

Romantisch winkelen

Nee, we konden het gewoon niet laten om over Parijs te praten, of liever over Parijse winkelen. Fashionista's van over de hele wereld komen hier om zich grondig in te smeren en een flinke portie onvergetelijke emoties op te doen. U vraagt ​​zich misschien af, dan andere steden van Europa, met een adellijke titel en bezocht, verliezen? Het exacte antwoord is niet bekend, maar één ding is duidelijk: Parijs en alleen Parijs roept de meest romantische gevoelens op en veroorzaakt een staat van sublieme liefde en duizelingwekkend geluk in het hart. Dit is de sfeer van deze hoofdstad.

< p>

Dus je bevindt je in het centrum van mode, glamour en flirten. Waar te gaan? Degenen die een fortuin willen uitgeven, hebben een directe weg naar de Champs Elysees - de beste en duurste postzegels worden hier verzameld. Voor aanhangers van het beschouwen van schoonheid en liefhebbers van rustig winkelen, is de Marais-wijk geschikt. Gezellige kleine boetiekjes, winkels, winkels en cafés, van waaruit de geur van heerlijke koffie zich door de straat verspreidt, laten de meest onvergetelijke indrukken achter.

Dus onze virtuele reis is ten einde. We hebben in ons verhaal slechts twee Europese landen aangeraakt - Italië en Frankrijk, maar er ontstaan ​​prachtige winkelmogelijkheden in andere even interessante regio's. Maar lees erover in ons volgende verhaal.