Loading icon

Phuket. Voor dierenliefhebbers

Phuket. Voor dierenliefhebbers

Op het eiland Phuket is er zonder overdrijving entertainment voor elke smaak. Iemand snelt langs de stormachtige golven, ontleedt ze op het bord, iemand rolt lui op het strand, gelukzalig bij de gedachte dat het nergens heen hoeft te haasten, iemand stort zich halsoverkop in het wilde nachtleven. Voor liefhebbers van de dierenwereld is hier iets te beleven.

Wie graag met de auto reist, boekt meestal vooraf online een auto in Thailand. In Phuket Airport kost het huren van een compacte auto vanaf 12 euro per dag, en in Patong zal het iets duurder zijn - vanaf 13 euro per dag. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van het seizoen, de autoklasse en de huurperiode.

< p>

Als je liefde voor dieren echt geen grenzen kent, kun je net zo goed genieten van een excursie naar een slangenboerderij. Ze zeggen dat zelfs degenen die bang waren voor slangen, na zo'n excursie, als ze niet vervuld zijn van liefde voor hen, in ieder geval veel toleranter zijn. Hier wordt ook een show gehouden, waarvan de hoofdpersonen cobra's zijn. Interessant is dat je ze niet alleen kunt bekijken, maar ook kunt aaien en vasthouden. De landarbeiders zullen veel interessante informatie met je delen over het leven van deze interessante reptielen.

< p>

Als u zich verveelt met cobra's, kunt u de dieren bewonderen waarvan wij, volgens de theorie van Darwin, over het algemeen niet ver weg zijn. In ieder geval hebben apen, zo bleek, ook scholen. Daar leren ze ... kokosnoten te verzamelen. Om ervoor te zorgen dat de aap met volledige kennis kokosnoten kan plukken, ondergaat hij een speciale training op de school, die je kunt bezoeken terwijl je in Phuket bent.

< p>

Het blijkt dat apen, waarvan er nogal wat in deze school zijn, van verschillende soorten en leeftijden, veel interessante dingen kunnen doen. Onder begeleiding van coaches zullen ze duiken, basketballen en hun computationele vaardigheden voor je ogen demonstreren. En dit alles is des te interessanter omdat apen te zien zijn tegen de achtergrond van hun natuurlijke habitat - de tropische jungle. Als je naar deze slimme dieren kijkt, kun je zelfs enige trots voelen dat de mens van hen afstamt.