Loading icon

Bezienswaardigheden van Thailand

Onder de landen van Zuidoost-Azië, zoals: Vietnam, Laos, Cambodja, Maleisië en vele andere (waarvan het totale aantal elf is), heeft Thailand een bijzondere populariteit verworven onder moderne toeristen.
Thailand is een unieke plek in zijn aard en wezen. Op onverklaarbare wijze combineert het spiritualiteit, moraliteit en ongebruikelijke onthechting van de rest van de wereld met moderniteit, vooruitstrevendheid en zelfs tot op zekere hoogte losbandigheid.
Veel toeristen beschouwen het huren van een auto als een van de beste manieren om van dat alles te genieten Thailand te bieden heeft. Een economy class auto huren in Bangkok kost ongeveer 15 euro per dag, in Phuket Airport ongeveer 16 euro per dag.< br>Je krijgt de indruk dat twee totaal verschillende werelden voet op dezelfde aarde hebben gezet en, wetende van het bestaan van elkaar, slagen ze er dankzij een onbekende "magie" soms in om elkaar niet eens te ontmoeten.
Natuurlijk , kan deze verklaring alleen worden beschouwd als een metaforische zinswending, aangezien veel aanhangers en bewonderaars van religie die op het grondgebied van Zuidwest-Indochina wonen, proberen het antimorele gedrag van sommige van hun medeburgers te beïnvloeden, hoewel al hun werken over deze kwestie niet altijd kunnen beïnvloeden, en op de een of andere manier vooral gewelddadige of te "energieke inwoners van de staat Thailand kalmeren.


Kijken op deze "foto" vanuit een andere hoek kan men praten over de diversiteit en werkelijk pracht van wonderen die hier hun plaats hebben gevonden.
Een van deze bezienswaardigheden van Thailand, die op de een of andere manier "exclusief" van aard zijn, kan wordt de Tempel van de Smaragdgroene Boeddha genoemd.
Dit beeld begint, volgens de legende, zijn geschiedenis in het verre 1460. Als eindpunt van haar bestaan koos ze een tempel genaamd Wat Phra Keo, waar ze naartoe werd vervoerd onmiddellijk na de voltooiing van de bouw van het "nieuwe huis" in 1780, in Bangkok.
De heiligheid en onschendbaarheid van deze plek kan worden beoordeeld aan de hand van twee punten die nu voor ons beschikbaar zijn. Het eerste punt, zoals toeristen en historici zeggen, is de eerste blik die je op de majestueuze tempel werpt, en het tweede omvat een aantal regels:
Je mag het tempelterrein niet betreden met schoenen aan; Het is vrouwen verboden de gebouwen te betreden die bedoeld zijn voor boeddhistische gebeden en plaatsen voor religieuze rituelen; Vrouwen in korte broeken boven de knieën mogen het grondgebied van de Tempel van de Smaragdgroene Boeddha niet betreden.
Dit paleis is een van de belangrijkste en heilige plaatsen in Thailand.


Gidsen voor de omgeving van dit buitengewone land omvatten zowel unieke natuurlijke parken en musea, tentoonstellingsgalerijen en architecturale monumenten, maar ook clubs, restaurants en amusementscomplexen die populair zijn onder de jonge bevolking en toeristen.
Thailand verpersoonlijkt dus de 'scheiding van de werelden'. In de ochtend en middag kunt u genieten van het culturele erfgoed, excursies en eenvoudige wandelingen door de uitgestrektheid van dit warme klimaatgebied van onze planeet. En de avond en nacht, alsof ze alleen bestaan om de ontwikkeling van moderne technologieën en allerlei vormen van entertainment te demonstreren.
Helaas heeft dit werkelijk ongebruikelijke en cultureel rijke land in de huidige samenleving niet langer dezelfde populariteit als het deed een paar jaar geleden.
Het belangrijkste feit van dit evenement, blijkbaar bekend bij iedereen die minstens 15 jaar oud is, is de show van travestieten en de ontwikkeling van de seksbusiness. Op basis van dit feit kan men de vraag stellen: "Waarom heeft zo'n veelbelovend en cultureel rijk land als Thailand op de een of andere manier zijn populariteit in de ogen van toeristen verpest?"
Geloof me, jezelf en je dierbaren beroven van de mogelijkheid om de cultuur van deze onovertroffen plek, zijn geschiedenis en gebruiken te leren kennen, is volkomen dom, verwijzend naar acties die voor sommige mensen anti-moreel zijn. Je moet er niet zo serieus over nadenken. Zonder jouw wil en initiatief durft niemand zich te bemoeien met rustige en vredige wandelingen in Thailand, de bezienswaardigheden van Pattaya, Phuket, dat maar liefst 7 wonderen heeft. Niet elk land kan bogen op zo'n diversiteit. U zult ongetwijfeld een onvergetelijke - geweldige ervaring kunnen opdoen. Misschien kun je, nadat je het gebed of het ritueel van deze cultuur hebt bestudeerd, naast de opgedane kennis, iets nieuws in jezelf ontdekken dat nog nooit bij jezelf of iemand anders bekend is geweest.