Loading icon

De beste bezienswaardigheden in Sydney

De beste bezienswaardigheden in Sydney

Sydney is de grootste en beroemdste stad van Australië. Het werd in 1788 in New South Wales gesticht als strafkolonie voor de Britten. Momenteel is het het belangrijkste politieke, culturele, commerciële en economische centrum van het land, de zetel van het aartsbisdom van de rooms-katholieke en anglicaanse kerken. Het is een van de snelst groeiende steden in Australië. Als er in de nabije toekomst een spannende reis naar Sydney gepland staat, moet u zich vertrouwd maken met de interessante plaatsen die elke toerist moet bezoeken.

Lang voor de reis boeken veel toeristen een auto in Australië online om een ​​gunstige huurprijs te krijgen, meer attracties te zien en niet afhankelijk te zijn van reisgroepen. Op Sydney Airport beginnen de kosten van een compacte auto vanaf 15 euro per dag, op Perth Airport de kosten bedragen ongeveer de hetzelfde - vanaf 14 euro per dag.

Sydney Opera House
Dit is een internationaal erkend prachtig gebouw met een schelpvormig dak. De bouw begon in 1957 en duurde zestien jaar. Elke toerist zou zeker één voorstelling in dit theater moeten zien. Als de opera niet in de kring van interesses is, kun je er op zijn minst wat tijd in doorbrengen - ontspan gewoon en ga in een restaurant zitten.

< strong>
Harbor Bridge - Harbour Bridge
Het wordt beschouwd als een van de grootste bruggen ter wereld. Het is te zien vanaf de opera. De vorm van deze verbazingwekkende brug lijkt op een hanger, daarom kwam de algemene naam, een hanger, hier vandaan. Je kunt het van ver bewonderen, erop rijden of naar de top van zijn boog (boog) klimmen. De laatste optie is het meest aantrekkelijk, omdat je hierdoor een onvergetelijke ervaring kunt krijgen.

Sydney Tower

De uitkijktoren, van waaruit u kunt het panorama van de stad bewonderen, is het hoogste gebouw in de stad. Er zijn restaurants die, langzaam draaiend, een uitstekende gelegenheid bieden om te genieten van prachtige uitzichten tussen de opeenvolgende consumptie van exquise en heerlijke gerechten.


Blue Mountains

De naam van deze groep bergen komt van de "stijgende" olie van eucalyptusstruiken, blauw van kleur. Deze plek wordt ten zeerste aanbevolen aan alle reizigers die van bergen houden. Het beklimmen van een van de toppen garandeert adembenemende uitzichten.

Bondi Beach

Zo'n drukke en betoverende plek wordt aanbevolen voor enthousiaste liefhebbers van zonnebaden op het strand - vanwege de esthetische waarde. Dit is het beroemdste strand van heel Australië. De naam komt uit de Aboriginal taal en betekent "lawaai veroorzaakt door de impact van de golven."