Loading icon

Amsterdam - de verwachtingen van toeristen komen uit!

Amsterdam - de verwachtingen van toeristen komen uit!

Amsterdam is de legendarische stad van vrijheid, beroemd om zijn musea, grachten, coffeeshops en entertainment. De stad heeft 160 kanalen die de 90 eilanden waar Amsterdam ligt met elkaar verbinden.

De Nederlandse hoofdstad wordt vaak het "Venetië van het Noorden" genoemd,
hoewel we je meteen waarschuwen dat je hier geen gandoliers zult zien. Maar de rol van de Basiliek van St. Mark wordt gespeeld door de niet minder oude tempel van St. Nicolaas, die wordt beschouwd als de patroonheilige van de zeelieden en die de stad al meer dan een eeuw beschermt, grotendeels aan het water gelegen, en niet op het land.

< p>Vooraf autoverhuur is ook voordelig in Nederland. U kunt online tarieven vergelijken en tot 70% korting op de huur ontvangen. Huur in de Amsterdam compacte auto kost bijvoorbeeld bijna 15 euro per dag, in Eindhoven  bijna 13 euro per dag.

Er is al veel gezegd over de beroemde coffeeshops die een keuze bieden uit tien soorten geselecteerde marihuana. Trouwens, de lokale bevolking bezoekt deze etablissementen niet vaak, die zich in het stadscentrum bevinden en toeristen van over de hele wereld aantrekken. Bovendien is het aantal coffeeshops de afgelopen jaren afgenomen van 1700 naar zo'n 200-300 gelegenheden. Het is niet moeilijk om een ​​coffeeshop te vinden - in de naam wordt één letter groen geverfd en in de ramen zie je een slinger van groene bollen.

Een bezoek aan coffeeshops houdt geen enkel risico in .
Dit zijn helemaal geen enge drugsverslaafden, maar nette, opgeruimde etablissementen met vreedzame, glimlachende bezoekers. Over het algemeen werpt het oorspronkelijke Nederlandse beleid zijn vruchten af: er worden veel minder ernstige delicten gepleegd in het land dan in de buurlanden. Vergeet echter niet dat volgens de statistieken de belangrijkste misdaad van drugsverslaving in Nederland diefstal van fietsen is! Pas op: de rennende fietsendieven dromen ervan om je tweewieler te trekken!

< p>

Nou ja, u weet waarschijnlijk zelf dat de Wallen in Amsterdam al sinds de 15e eeuw bestaan, en prostitutie is gelegaliseerd en wordt beschouwd als een gerespecteerd beroep. Het blijft alleen om te verduidelijken dat deze vreselijke plek een van de veiligste gebieden is in een toch al niet overdreven intimiderende stad.

Er wordt aangenomen dat een kwart van de toeristen naar Nederland gaat om legaal wiet te roken.
Maar nu zijn we geïnteresseerd in die driekwart die zich niet laat leiden door goedkoop entertainment en als laatste redmiddel rustig dronken wordt in een lokale bar, die "Heineken" proeft, dat in Amsterdam wordt geproduceerd.

Maar vergeet niet eerst het museum van de grote Van Gogh te bezoeken,
geopend in 1973 en met de grootste collectie werken van de onovertroffen schilder. Het oude gebouw uit de 17e eeuw herbergt het museum van de beroemde Nederlandse meester - Rembrandt. De kunstenaar woonde in dit huis, dat nu is omgebouwd tot een prachtig museum met een groot aantal schilderijen en bijna alle etsen van de grote kunstenaar en graveur.

< p>
Vergeet ook niet dat de stad de thuisbasis is van het Historisch Museum van Amsterdam,
het beroemde Riksmuseum met werken van Jan Vermeer en de beste Vlaamse meesters, het wassenbeeldenmuseum Madame Tussauds en het erotisch museum dat vijf verdiepingen beslaat.

Overdag, in Amsterdam,
ze wandelen langs de grachten en bezoeken de musea van grote schilders, 's avonds zwerven ze in disco's in Melkweg, Escape en andere bekende clubs. Vergeet fietsers niet te ontwijken en laat je niet meeslepen door softdrugs (en zelfs harddrugs, die je hier echter nauwelijks kunt krijgen), en dan wordt Amsterdam voor jou een mooie, open en gastvrije stad waar alles is prima (nou ja, als je verraderlijke fietsendieven niet meetelt).