Loading icon

De beste landen voor huwelijksreizen. Top-4

De gewoonte om op huwelijksreis te reizen dateert uit de oudheid. In die tijd gingen pasgetrouwden op zoek naar land om hun huis te bouwen. Deze traditie is gebleven voor moderne pasgetrouwden. Na de bruiloftsklusjes wil je even alleen zijn, ontspannen en tijd nemen voor je geliefde. Ongeacht de rijkdom van het gezin, iedereen probeert deze traditie in onze tijd in acht te nemen.

Vooraf autoverhuur is winstgevend. U kunt online tarieven vergelijken en tot 70% huurkorting ontvangen. Huur in Istanbul Ataturk Airport kost bijvoorbeeld bijna 15 euro per dag,  in Varna Airport-tarieven begint vanaf 9 euro per dag, in Punta Cana Airport - vanaf 17 euro per dag.

Egypte
De lente is de beste tijd om de bezienswaardigheden van Egypte te verkennen (piramides, Luxor-complex, oosterse bazaar, Cairo Museum met onschatbare artefacten). Het weer is hier altijd lente, zelfs in de winter. De meest optimale tijd voor een reis naar Egypte is de lente - van maart tot april is er nog steeds geen zinderende hitte en een toestroom van toeristen, een reis in deze periode zal het meest budgettair zijn.

Tijdens de aangegeven maanden , een week hotelaccommodatie met maaltijden en accommodatie kost $ 200-300. Als de reis in het koude seizoen valt, staan ​​​​alle pasgetrouwden voor de vraag waar ze heen moeten op hun huwelijksreis. De twee belangrijkste factoren waarmee u rekening moet houden zijn: 1. De tijd van het jaar waarin de reis plaatsvindt. 2. Het voor de reis toegewezen budget.



Dominicaanse Republiek

De Dominicaanse Republiek trekt jonggehuwden aan met zijn paradijselijke klimaat, exotische keuken en onvergetelijke wandelingen. Voor liefhebbers van buitenactiviteiten aan de kust van Bonachica, op zijn koraalriffen - een onvergetelijke duik. En helemaal aan de kust kun je bergbeklimmen naar het nationale park in de Cibao-vallei met zijn tropische planten en gevarieerde ornithologische fauna die doet denken aan fabelachtige vuurvogels.



Turkije

Voor degenen die geen lange vlucht willen doorstaan, kunt u kiezen voor het gastvrije Turkije met zijn zachte zon, het hele jaar door overvloed aan groenten en fruit, snoep. Hier vindt u onvergetelijke oosterse gerechten. Evenals een budget en winstgevend programma - all inclusive all inclusive. Het land heeft een rijk 24-uursleven: disco's, maanparken, zeilen, 24-uurs handel. 's Middags kunt u de monumenten van architectuur en cultuur uit de oudheid en de middeleeuwen bezoeken. Tempel van Sofia, Top-ka pi-paleis, Hydrolaza, amfitheaters.



Bulgarije - Varna

Dit land met zijn gouden stranden is niet alleen beroemd om een strand, maar ook voor een balneologisch resort. De stad Varna is bijzonder rijk aan thermale bronnen. Geniet van het mineraalwater, hier wordt al sinds de 13e eeuw gestreefd. Ongeacht het seizoen kun je gaan liggen in warme minerale bronnen, waar rozenblaadjes in emmers voor de jongen worden gegoten, die het hele wateroppervlak bedekken. Aan de zijkant staat een dienblad met een emmer gekoelde champagne en kopjes warme chocolademelk.



De kleine compacte stad Varna met zijn kleine straatjes is gevuld met de geur van de zee, liefde , koffie en rozen. U zult zich hier niet vervelen, aangezien de geschiedenis, architectuur en cultuur van de stad zeer oud is. In de oudheid heette Bulgarije Thraki. De necropolis van de stad Varna staat bekend om het feit dat er een museum voor sieradenkunst is.

Het bevat items gemaakt van goud en zilver, waarmee moderne items niet kunnen worden vergeleken. Varna is de zeehoofdstad van Bulgarije. Het is gemakkelijk om hier te komen, aangezien schepen tussen Varna en Illichevsk varen. Varna is uit het Bulgaars vertaald als - & amp; quot; Koningin van de Zwarte Zee & amp; quot ;.
Op elke gekozen bestemming wachten aangename verrassingen en kortingen, want op de aangegeven plaatsen worden pasgetrouwden met eerbied behandeld.