Loading icon

Excursies in Jeruzalem

Excursies in Jeruzalem

Reizen naar heilige plaatsen voor toeristen is altijd van groot belang geweest. En wanneer 3 machtige religies van de wereld zijn geconcentreerd op het grondgebied van één land - orthodoxie, islam en jodendom, dan kun je, naast het verrijken van kennis over de basis van je eigen religie, je aansluiten bij de grote cultuur van andere oude overtuigingen.

Voor een comfortabele reis geven veel toeristen de voorkeur aan autoverhuur in Israël. De gemiddelde kosten voor het huren van een auto in Jeruzalem bedragen 18 euro per dag, op Eilat Airport zijn de kosten voor het huren hetzelfde als in de stad, hoewel huren op de luchthaven meestal goedkoper is.

Jeruzalem
De meeste toeristen in Jeruzalem gaan naar zie de oude stad. Met een beetje geluk of een zorgvuldige planning om deze geweldige stad tijdens Pasen te bezoeken, wordt een bezoek aan de Jaffapoort ten zeerste aanbevolen voor een visuele demonstratie van de overdracht van het Heilige Vuur. U kunt ook een bezoek brengen aan de Heilig Grafkerk of het graf waar, volgens de legende, Jezus opstond. Voor excursies met kinderen is een bezoek aan het Museum of Science een zeer interessant en vermakelijk tijdverdrijf. Bloemveld. Als diversiteit en multiculturalisme kunt u een bezoek brengen aan de prachtige Al-Aqsa-moskee, de kerk van alle naties, het Israëlmuseum met meer dan een half miljoen tentoonstellingen.

Faunaliefhebbers worden uitgenodigd om de Bijbelse dierentuin te bezoeken, die wordt vertegenwoordigd door meer dan 200 soorten zeldzame dieren op een oppervlakte van 25 hectare!'s Avonds is het ten zeerste aan te raden om een ​​bezoek te brengen aan de Toren van David, die vertelt over de 4000-jarige ontwikkeling van de stad. Overdag biedt de toren een uitstekend panorama van de oude stad en modernere gebieden, en in het donker wordt er een audiovisueel optreden aangeboden aan toeristen. De mineralengrot van Avshalom maakt indruk met zijn grootte, daarin bereiken stalactieten en stalagmieten gigantische afmetingen, en spectaculaire verlichting maakt dit spektakel echt verbazingwekkend!

Je kunt de stroom van het stadsleven en zijn energie alleen voelen door gezicht te ontmoeten geconfronteerd met de lokale bevolking. Het is het meest redelijk om een ​​excursie te maken naar de Mahane Yehuda-markt, waar dagelijks meer dan 250 handelaren hun goederen aanbieden aan geïnteresseerde toeristen. Het kan uitstekend textiel of originele kruiden zijn. Zaden, wijnen, noten - gepresenteerd in een breed assortiment, kan de overvloed aan vers fruit, vlees en vis u duizelig maken. En toeristen kopen lokale halva en marmelade om dierbaren te behandelen. Het belangrijkste principe van de markt is om niet bang te zijn om een ​​aanzienlijke korting te eisen, anders kunt u een aanzienlijk bedrag te veel betalen. Sinds 2010 wordt er op de markt jaarlijks een straatmuziek- en dansfestival gehouden.Jeruzalem is een multiculturele stad met een oude geschiedenis. Het wordt bewoond door Joden, Turken, Grieken, Georgiërs, Russen, Italianen - al deze mix geeft de stad zo'n uniek type, waar reizigers van alle leeftijden en religies tijd met plezier kunnen doorbrengen. Om een ​​vollediger beeld te krijgen van de bezienswaardigheden van de stad, haar geschiedenis, interessante feiten en verborgen routes, is het echter aan te raden gebruik te maken van de diensten van een gids die een spannende reis door de stad kan maken, beschrijft alle nuances van de geschiedenis en presenteert de stad vanuit zo'n perspectief dat je hier keer op keer terug wilt komen. een keer!