Loading icon

Vakantie in Frankrijk: ontdek de geheimen van een magisch land!

Frankrijk! Wat is er magischer en mooier dan de gedachte alleen al dat je binnenkort in alle opzichten kunt genieten van de schoonheid en pracht van dit chique land.
Niet alleen bezoekers, maar ook inwoners van de staat zelf spreken er met sommigen over opwinding, niet bang zijn om ware emoties te tonen. "Ma belle France" - dit epitheton hoeft niet te worden vertaald, omdat het duidelijk is dat de Fransen dol zijn op hun land. En het antwoordt hen hetzelfde: er is alles wat een persoon nodig heeft om harmonie en gelukzaligheid te voelen.
Toeristen geven de voorkeur aan autoverhuurdiensten in Frankrijk. De gemiddelde kosten voor het huren van een auto op Genève Airport bedragen 16 euro per dag, in Airport Orly - 18 euro per dag.< br>Nog niet besloten waar je op vakantie gaat? Ga naar het land van geluk!
Een reis naar het grootste land van West-Europa zal zowel kinderen die wachten op een reis naar de verbazingwekkende sprookjeswereld van Disneyland, als tieners die houden van de romantische sfeer van de Champs Elysees en het symbool van Parijs - de Eiffeltoren, of volwassenen die graag wandelen door de eindeloze musea van Parijs en de omliggende steden.De onberispelijke hoofdstad blijft verbazen met zijn pracht , het maakt niet uit hoe vaak je erin slaagt om het te bezoeken. De stad van de liefde lijkt elke keer anders: soms mysterieus luxueus, soms luidruchtig, maar toch gezellig, soms bewolkt, soms zonnig. Om de sfeer van de stad te voelen, moet je er omheen lopen. Dit is de enige manier om van elke minuut van uw verblijf te genieten.
Neem geen extra kleding mee om deze niet bij u te dragen. Het is niet nodig om een ​​milde verkoudheid te bestrijden, die zeker zal optreden bij toeristen die ervoor hebben gekozen om de herfst-winterperiode te bezoeken. Voor degenen die hier in de zomer komen, hoeft u niet bang te zijn voor de hitte. Alleen kalmte en sereniteit zouden u moeten vergezellen tijdens uw verblijf in de stad.
Het is gemakkelijk om iets te doen in Parijs te vinden als u hier alleen komt of als uw reisgezelschap iets doet dat niet interessant voor u is. Een bezoek aan het Louvre duurt bijna een hele dag, en als culturele activiteiten je niet aanstaan ​​of je het niet leuk vindt vandaag, maak dan een wandeling door de winkels of ga om te lunchen in een van de vele restaurants in de stad.
Hoewel de hoofdstad fascineert, speciale aandacht trekt, laat de toerist niet verder gaan, alsof hij hem overhaalt om nog een dag of twee te blijven. Maar als je toch besluit om alle verleidingen van deze Europese diamant te overwinnen, bezoek dan Versailles. Dit is een buitenwijk van Parijs waar paleizen, parken en talloze fonteinen je de tijd doen vergeten.Als je moe bent van het dwalen door de tuinen en kastelen, zoek dan naar de snelweg. Kijk om je heen: je bent al in Normandië - een heel andere provincie. Vanaf hier is het niet ver naar Giverny, de stad waar de beroemde Monet woonde en werkte.

Iedereen die het huis van de kunstenaar en zijn tuin van dichtbij heeft kunnen bekijken, begrijpt waarom het werk van Monet zo populair is (velen proberen zelfs zelf een penseel op te pakken - de felle kleuren van de ongelooflijk mooie bloemen eromheen zijn zo fascinerend).

br>Ontdek Frankrijk in al zijn pracht - en je zult hier keer op keer terug willen komen!