Loading icon

Bezienswaardigheden van Schotland

Het unieke en de verscheidenheid aan attracties in Schotland fascineren gewoon elke reisliefhebber. Daarom moet u, voordat u naar dit land gaat, er meer informatie over vinden uit verschillende bronnen. Dit zal helpen om de rest echt onvergetelijk en kleurrijk op te zadelen. Er is een groot aantal plaatsen die u wilt zien, dus het is beter om alles te overwegen en vervolgens te beslissen welke bezienswaardigheden naar uw smaak zullen zijn.

Lang voor de reis boeken veel toeristen een auto in het Verenigd Koninkrijk online om een ​​gunstig huurtarief te krijgen, meer attracties te zien en niet afhankelijk te zijn van reisgroepen. In Edinburgh Airport beginnen de kosten van een auto uit de compacte klasse vanaf 15 euro per dag, in Edinburgh zijn de kosten ongeveer hetzelfde - vanaf 14 euro per dag.

< p>Edinburgh Castle
Natuurlijk zal niemand ontkennen dat deze plaats wordt beschouwd als de meest bezochte plaats in de stad met dezelfde naam. De gehele ruimte binnen is verdeeld in 3 delen, dit zijn een soort binnenplaatsen, die met elkaar verbonden zijn door poorten. En als we het hebben over de waarde van het kasteel, dan ligt het in de bron van drinkwater, die wordt beschermd door de Well Tower. Bovendien is er vlakbij een museum gewijd aan dit specifieke thema en richting. Als een persoon graag gefotografeerd wordt, let dan op het Mons Meg-kanon, dat als ideale achtergrond kan dienen.

< p>

Royal Mile in Edinburgh

In eenvoudige bewoordingen zijn dit verschillende straten die door het stadscentrum lopen. De naam van de attractie is omdat de totale lengte van deze straten in Schotse maten ongeveer een mijl is. De Royal Mile wordt doorkruist door bruggen in het midden, die ook geen enkele toerist onverschillig kunnen laten. Voorheen was het gebruikelijk om verschillende kooplieden, ambachtslieden op deze plek te verzamelen, verschillende tavernes en bordelen werkten hier ook. Je zou kunnen denken dat de plaats een entertainmentfocus had, maar niet alles is zo kleurrijk als het lijkt. De Inquisitie kwam in dezelfde straten bijeen en verschillende financiële problemen werden opgelost.

< p>

Paleis van Holyroodhouse

Bij het plannen van een reis naar het VK moet de residentie van Hare Majesteit de Koningin een verplicht punt op de reisroute zijn. Het bevindt zich ook aan de Royal Mile, die eerder werd beschreven, en is volledig in barokstijl ingericht. Iedereen weet dat de koningin beroemd werd vanwege haar wrede heerschappij, die gepaard ging met een groot aantal samenzweringen en moorden. Wat is er in onze tijd? Van tijd tot tijd is het gebruikelijk om verschillende staatsgerichte recepties te houden in het paleis, waar de koningin zelf, evenals naaste leden van haar familie, de belangrijkste plaats innemen. Het is ook vermeldenswaard dat verschillende tentoonstellingen constant op het grondgebied van het paleis werken, waardoor elke toerist meer in detail kan leren over de geschiedenis van de grote autonome staat.

Reizen is altijd interessant, vooral als zo'n hobby echt leuk is. U moet nooit financiële middelen sparen als u kennis wilt maken met bepaalde schoonheden en bezienswaardigheden van de wereld. Alleen zulke momenten maken een mens gelukkig. Alles is vrij eenvoudig, je hoeft alleen maar je eigen prioriteiten te heroverwegen en enkele conclusies te trekken. Dan wordt reizen toegankelijker en spannender. En de financiële component verdwijnt automatisch naar de achtergrond.