Loading icon

Frankrijk is een land van romantiek, mode en prachtige natuur

Frankrijk verovert op het eerste gezicht met de mooiste landschappen, architectonische hoogstandjes, comfortabele resorts en culinaire hoogstandjes. Het meest romantische land ter wereld betovert, net als in het verleden, met de schoonheid en frisheid van de sappige en charmante landschappen van de Provence en Bourgondië. Romantiek en luxe in een prachtige combinatie zijn belichaamd in de prachtige architectuur van de paleiscomplexen van Versailles, Fontainebleau, en de strikte en onneembare schoonheid van de kastelen van Carcassonne kijkt mysterieus tegen de achtergrond van prachtige natuur.
Toeristen overwegen een auto te huren een van de beste manieren om te genieten van alles wat Frankrijk te bieden heeft. Een economy class auto huren in Cannes kost ongeveer 19 euro per dag, in Lille ongeveer 18 euro per dag.
Franse charme
Zonder twijfel kan dit land volledig worden toegeschreven aan de leidende positie van een toeristisch land, dat verfijning en goed verzorgde resorts aan de Côte d'Azur en Aquitaine aantrekt. De Fransen gelden als een welvarende natie op het gebied van gastronomie, mode en farmaceutica. Bordeaux-wijnen zijn werkelijk magnifiek en nemen een van de eerste plaatsen in Europese landen in.
De stad van geliefden en romantische dates is natuurlijk ieders favoriete Parijs. Reizigers die ervan dromen Parijs te zien, hebben de mogelijkheid om hier te komen en de schoonheid, grootsheid van architecturale monumenten en de rust van religieuze gebouwen te waarderen - kerken en tempels van fabelachtige schoonheid. Deze plek trekt alle liefhebbers van alles wat ongewoon en origineel is. Als ze hier aankomen, krijgen ze een levendige indruk van de pracht van verschillende bezienswaardigheden die de Parijse pleinen en straten sieren met een onvoorstelbare schoonheid en grootsheid van bouwstijlen uit verschillende tijdperken.


Mooie plekken in het land van de romantiek
Disneyland biedt een aangename ervaring voor volwassenen en kinderen, en dit is vooral te danken aan het entertainment dat het verblijf hier echt indrukwekkend maakte. Deze plaats wordt beschouwd als de meest fantastische in de hoofdstad van Frankrijk - bezoekers voelen zich op hun gemak in de magische wereld van een sprookje.


Monte Carlo wordt beschouwd als een van de mooiste vakantiebestemmingen. Deze plaats is populair geworden met zijn comfortabele hotels, chique winkels en restaurants, zonnige stranden en gokcasino's. Dit resort van wereldbelang geeft plezier aan liefhebbers van het hemelse klimaat en de Middellandse Zeekust. Het water hier heeft verbazingwekkende eigenschappen - echt genezend dankzij het hoge gehalte aan ionen en andere waardevolle stoffen.


Versailles boeit en boeit met zijn rijk historisch en architectonisch erfgoed, weerspiegeld in de charme van de oude wijken die de kenmerken van het verleden hebben behouden. De fantastische en koninklijke plek verovert met luxe en charme in elke hoek, en iedereen die hier komt, wil meer zien en leren over het paleisleven dat zich afspeelt in de mooiste zalen met luxueuze interieurs en prachtige parken die verbazen met de schoonheid van fonteinen en gratie van sculpturen.
Frankrijk betovert met letterlijk alles wat zich op zijn grondgebied bevindt, of het nu gaat om de talrijke wijngaarden van Bordeaux of de lavendelvelden van de Provence. De eeuwenoude architectuur, het comfort van vakantieoorden, de gastvrijheid van vele steden en provincies, de historische en culturele betekenis van musea, het voortdurende entertainment dag en nacht in bars en nachtclubs - al deze voordelen en kenmerken kunnen voor onbepaalde tijd worden opgesomd.

>