Loading icon

Groot-Brittannië - vier landen in één vakantie!

Groot-Brittannië - vier landen in één vakantie!

Vandaag de dag maken excursiereizen naar Groot-Brittannië het mogelijk om in korte tijd alle landen van het koninkrijk te bezoeken: Engeland, Schotland, Noord-Ierland en Wales.

Lang voor de reis boeken veel toeristen een auto in het Verenigd Koninkrijk online om een ​​gunstig huurtarief te krijgen, meer attracties te zien en niet afhankelijk te zijn van excursiegroepen. Op luchthaven van Heathrow beginnen de kosten van een auto in de compacte klasse vanaf 15 euro per dag, op de luchthaven van Gatwick  bedragen de kosten ongeveer hetzelfde - vanaf 14 euro per dag.

< p>
Engeland
Alle sightseeingtours naar Groot-Brittannië gaan door Londen, in de hoofdstad is het de moeite waard om naar Tower Bridge, Big Ben, Westminster Abbey en gewoon wandelen langs de oude en moderne straten. Bath en zijn Romeinse baden zijn interessant in West-Engeland, terwijl het Lake District een goede plek is voor een ontspannen vakantie. Het is onmogelijk om het mysterieuze Stonehenge niet te bezoeken, de leeftijd en het doel waarover wetenschappers over de hele wereld discussiëren.

< p>

Schotland

Er bestaat niet zo'n tweede land als Schotland, en excursies naar Groot-Brittannië proberen toeristen al het moois van deze regio te laten zien. Edinburgh is de hoofdstad en een zeer oude stad met prachtige paleizen die een lust voor het oog zijn. De meren van Schotland zijn het meest mysterieuze, maar niettemin het mooiste deel ervan. Veel mensen geloven nog steeds dat Loch Ness echt een verschrikkelijk monster verbergt, dat de lokale bevolking liefkozend Nessie noemt.

Noord-Ierland

Het land van mensen met groene ogen en rood- kabouters met haar die een pot met goud verbergen aan het einde van een regenboog - dat is wat Noord-Ierland is geworden voor toeristen. Nadat u sightseeingtours naar het VK heeft besteld, is het de moeite waard om te stoppen in Dublin, dat een geschiedenis heeft van ongeveer vijf millennia, zoals u kunt zien door door de straten te lopen en zeer oude gebouwen te zien. Niet ver van Dublin verrijst in een open gebied New Grange, dat zelfs ouder is dan de piramides van Egypte. Deze enorme heuvel valt op door het feit dat tijdens de winterzonnewende de hoofdgang volledig wordt verlicht door de zonnestralen, waardoor een prachtig ornament wordt onthuld.

< p>

Wales

Het hele grondgebied van Wales is een Nationaal Park, er is alles hier, en zanderige baaien en bergketens en groene weiden en prachtige meren. Tijdens onze sightseeingtours in het VK kunt u vele prachtige kastelen zien, zoals Bryn Bras, in het park waarvan een echte waterval schilderachtig naar beneden valt.
Waar toeristen ook verblijven in Groot-Brittannië, overal openen zich prachtige uitzichten op de natuur, onveranderd voor duizenden jaar, en in steden, als voor contrast, kookt en beweegt het leven in een waanzinnig tempo.