Loading icon

Wat te doen vanuit El Gouna Egypte?

Beste dingen om te doen voor koppels, Familie-uitstapjes met kinderen, Vriendelijke buitenactiviteiten | Ontdek unieke toptours, een bezoek waard, beroemd, leuk, veilig, best beoordeeld, boek nu online.

 Submarine Tour vanuit El Gouna– Royal Seascope boottocht met glazen bodem

Voordelige Prijzen 2 Uur Semi Submarine Zeetrip met één van de Beste Snorkelingplaatsen en Transfer van Je Hotel in El Gouna.

Beste El Gounagezinsvriendelijke activiteiten | Dingen om te doen met kinderen en senioren

 Overzicht:

  • Ben je op zoek naar de beste Entertainment Tour voor Gezinnen en Kinderen die van korte duur zijn? Onderzeeboottocht en bekijk de vissen en het zeeleven in de Rode Zee op een diepte van 3 meter onder het wateroppervlak.
  • Heb je een gezin en Senioren en wil je een prachtig Avontuur onder het wateroppervlak en veilig voor Kinderen en Ouderen om de mooiste El GounaVissen en zeldzame kleurrijke koraalriffen te zien? Een twee uur durende tour die begint om 09.00, 11.00 of 15.00 uur met een duikplek en 25 minuten zwemmen.
  • Submarine Tour vanuit El Gounabegint met een Royal Sea Scope Glasboot tocht vanuit de nieuwe jachthaven van El Gouna, volgens de geboekte tour tijd, ga je dan het water op en zit je 30 minuten op een stoel aan de oppervlakte van de onderzeeër, dan begint de gids met het uitleggen van het programma, inclusief het naar beneden gaan via een kleine ladder naar een diepte van 3 meter om de mooiste vissen van de beste duikplekken van en het zeeleven van El Gouna via een bord plexiglas te bekijken en er foto's en video's van te maken.
  • Ga dan naar de bovenzijde van de Royal Sea Scope Submarine om de zwemtijd te beginnen, draag snorkeluitrusting en een zwemvest om 25 minuten te zwemmen, drink dan een drankje, keer dan weer terug naar het beginpunt.
  • Het is echt één van de mooiste en leukste wonderlijke ervaringen in El Gouna, waarbij je in slechts twee uur het koraalrif El Gouna kunt bekijken en vissen zonder gebonden te zijn aan een volledige Volledige dag tour via zeejachten naar Orange Bay Island, Paradise island of Dolphin House in El Gouna met de mogelijkheid om te wandelen om de prachtige Luxe Marine Yachts te zien en dan naar je hotel terug te keren.

Details:

  • Beschikbaarheid van de tour: dagelijks.
  • Tijdsduur: 2 uur.
  • Afhaaltijd van je hotel in El Gouna: 08:15 uur of 10:15 uur of 14:15 uur.
  • Tijdstip van vertrek naar je hotel in El Gouna: wanneer je maar wilt.

Privé Tour naar Luxor vanuit EL Gouna

Luxe Vallei der Koningen dagtocht vanuit EL Gouna met privé gids, Transfer VIP Minivan of Auto voor bezoek aan Luxor Tempel, Karnak Tempel, Mortuarium Tempel van Hatsjepsoet, De Kolossen van Memnon, Graf van Toetanchamon, 30 min. Feluccatocht over de Nijl zonder winkelbezoek en bazaars & Dagtrips Luxor vanuit EL Gouna.

Overzicht:

Kijk je uit naar de geheimen van de Graven van de Koningen Farao's in de Vallei der Koningen, hoe de schatten van de graven werden gestolen "Oude Egyptische Grafrovers", hoe de Faraonische graven werden gebouwd in de berg, ontdek De legenden en mythen van de Farao's over de Egyptische Goden en Funeraire geloven in het oude Egypte en bekijk de muren van Koning Toetanchamon graf en zijn Mummie.

Ben je op zoek naar een dagtocht met een privégids en een privétransfer om de belangrijkste toeristische attracties in Luxor te bezoeken, waarbij je genoeg tijd hebt om de faraonische tempels te bezoeken zonder naar de winkels te gaan, zodat je de gelegenheid hebt om kennis op te doen voor het gezin en de kinderen over de feiten en geheimen van het oude Egypte en om vrijelijk foto's te maken in de tempels en de faraonische graftombes?

Wij bieden je exclusief de mogelijkheid om op één dag 5 tot 6 oude plaatsen in Luxor "Thebe" te bezoeken en op dezelfde dag terug te keren naar je hotel in EL Gouna met een 30 minuten durende Felucca tocht over de Nijl rivier en een speciale lunch in de beste restaurants in Luxor en een deskundige Egyptologische gids in de geschiedenis van het Oude Egypte om alle antwoorden te geven die je zoekt.

Privé Tour naar Luxor vanuit EL Gouna begint met een bezoek aan het Karnak Tempelcomplex gedurende twee uur, dan Luxor Tempel gedurende een uur, dan lunch, dan een boottocht in de Nijl gedurende 30 minuten, dan een bezoek aan de Kolossus van Memnon, dan een bezoek aan de mortuariumtempel van Koningin Hatsjepsoet de "Vrouwelijke Farao" in Deir El Bahari gedurende 45 minuten, dan een bezoek aan de tombes van de Vallei der Koningen gedurende 45 minuten, dan terugkeer naar EL Gouna voor 17:00 uur.

We verzorgen een programma om de bezienswaardigheden van Luxor te bezoeken met een privégids en gaan dan naar het vliegveld van Luxor om te vertrekken naar Caïro of het gebied waar je heen wilt.

Als je op zoek bent naar de beste gezinsvriendelijke activiteiten in EL Gouna , raad ik je de Luxor Excursie vanuit EL Gouna aan, omdat deze informatie en kennis geeft aan kinderen en nieuwe feiten en geheimen ontdekt over de Egyptische farao koningen.

Als je op zoek bent naar de Beste Dingen om te Doen in EL Gouna voor een romantische, onderscheidende en unieke ervaring, raad ik je aan de Luxor Privé Tour vanuit EL Gouna mee te maken om de geheimen te ontdekken van de bouw van de tempels uit de Achttiende Dynastie, de Negentiende Dynastie en de Twintigste Dynastie in Het Nieuwe Rijk, kijken naar Weg van de ram-geleide Sfinxen, fotograferen in de Grote De Hypostyle Hall en Festival Hall van Thutmose III in Karnak en kijken naar de tekeningen, beeldhouwwerk en kleuren op de muren van de graftombe van Koning Ramesses I, Tombe van Koning Ramesses III, Tombe van Koning Ramesses X, Tombe van Koning Ramesses IX en meer spanning en sensatie.

Zwemmen met Dolfijnen Tour vanuit El Gouna in Zwembad

Leuke activiteiten voor gezinnen met kinderen | Een foto met dolfijnen & een dolfijnenshow met privétransfer vanaf je hotel in El Gouna.

Activiteiten om met kinderen te doen | Beste gezinsvriendelijke activiteiten in El Gouna.

Overzicht:

  • Verheug je je op de ervaring van het Zwemmen met Dolfijnen in het zwembad en het maken van foto's met hen? Je kunt 5 minuten alleen met dolfijnen zwemmen.
  • Ben je op zoek naar een leuke ervaring voor kinderen om met dolfijnen te zwemmen en een veilige tour te hebben? Kinderen kunnen zonder angst met dolfijnen zwemmen, want de dolfijnen zijn getraind en houden van mensen.
  • Dolphin Show El Gouna is de mooiste plek om in El Gouna te bezoeken en geeft gezinnen met kinderen tussen 10.30 en 17.00 uur twee uur lang de ruimte.
  • Geniet met de kinderen van het kijken naar méér dan 3 dolfijnen die in het zwembad zwemmen en spelen en 60 minuten lang leuke programmaonderdelen presenteren. Daarnaast kun je foto's met de dolphins, ze voeren en nog veel meer om een leuke tijd met het gezin door te brengen en ze blij te maken.

 Jeep Safari Tour vanuit EL Gouna

Het beste woestijnavontuur voor gezin, kinderen, senioren, een romantisch stel | 45 min ATV Quad Bike, 20 min Spider Car, Kameeltocht in Bedoeïenendorp, BBQ Diner.

Overzicht:

Kijk je uit naar een echt avontuur in de woestijn, gezinsvriendelijke activiteiten in EL Gouna en de beste dingen om te doen met kinderen vanaf twee jaar en senioren in de middag?

Jeep Safari Dagtocht begint met 45 min. ATV Quad Bike in de woestijn en op een zachte en veilige zandweg voor kinderen en mensen die niet goed zijn in het snel besturen van Quad Bikes, dan 20 minuten rijden in een Spider Car, dan voorbereiden op de 4×4 WD Jeep om naar het Bedoeïenendorp over een afstand van 25km te gaan, rijd dan op een kameel en leer over het woestijnleven in Egypte en het leven van de bedoeïenen. Klim naar de top van de bergen om een prachtig uitzicht over de natuur te hebben, keer dan terug naar het safaristation om met de traditionele show te beginnen en een BBQ-diner te nuttigen.

Als je op huwelijksreis bent en een speciale tijd in de woestijn wilt doorbrengen en op zoek bent naar de beste dingen om te doen in Hurghada voor romantici, dan raad ik je de Jeep Safari Adventure Tour aan, omdat die zeer geschikt is voor jonge mensen en koppels op huwelijksreis om samen kwaliteitstijd door te brengen, naar de zonsondergang te kijken vanachter de bergen en prachtige foto's te maken.

Als je op zoek bent naar de activiteiten die een grote adrenalinekick geven, dan raad ik je de Woestijn Super Safari Excursies aan om met een 4x4 voertuig door de woestijn te rijden omdat het je zal helpen om een grote adrenalinekick te krijgen.

We bieden ook andere tochten die geschikt zijn voor gezinnen, kinderen en senioren, waaronder 5 uur Mega Safari en 3 uur Duinbuggy Tour vanuit EL Gouna voor je gemak en om een onderscheidend niveau van dienstverlening te bieden.