Loading icon
Lyon - stad van wevers
Lyon - stad van wevers

Het administratieve centrum van het departement Rhône, Lyon, ligt aan de samenvloeiing van twee rivieren - Rhône en Saône. Gesticht door de Romeinen in 43 voor Christus. De stad bestaat al meer dan 2000 jaar. Lyon was de hoofdstad van Romeins Gallië tot de ineenstorting van het rijk. Vertegenwoordigers van 60 Gallische stammen woonden festivals en bijeenkomsten bij die in deze stad werden gehouden. Hun entertainment was erg wreed. In 177 beval keizer Marcus Aurelius de openbare executie van 43 christenen, nu kennen we ze als de "martelaren van Lyon".

Phuket. Voor dierenliefhebbers
Phuket. Voor dierenliefhebbers

Op het Phuket-eiland is er zonder overdrijving entertainment voor elke smaak. Iemand snelt langs de stormachtige golven, ontleedt ze op het bord, iemand rolt lui op het strand, gelukzalig bij de gedachte dat het nergens heen hoeft te haasten, iemand stort zich halsoverkop in het wilde nachtleven. Voor liefhebbers van de dierenwereld is hier iets te beleven.

De geheimen van Azië onthuld in Thailand
De geheimen van Azië onthuld in Thailand

De toeristische attractie van Thailand is gebaseerd op de vele voordelen van dit land op het gebied van klimaat, geografie, attracties, service en entertainment. Het is niet verwonderlijk dat tours naar Pattaya of andere plaatsen in Thailand zo populair zijn.

Rome - elke toerist moet het weten

Rome is niet alleen de hoofdstad van Italië, het is een verbazingwekkende oude stad die een groot aantal oude artefacten heeft bewaard waarmee je een idee kunt krijgen van het grote Romeinse rijk, en kennis kunt maken met zijn erfgoed.

p>
Wij combineren winkelen en een onvergetelijke vakantie in Europa

Wat is er aantrekkelijk aan een vakantie in Europa? Het antwoord op deze vraag kan tot 8 pagina's lichtgewicht getypte tekst in beslag nemen. We zullen echter niet alle voordelen opsommen, deze nuttige zaak tot de volgende keer overlaten en ons alleen concentreren op winkelen - een van de belangrijkste vormen van amusement tijdens een Europese reis.

Groot-Brittannië - vier landen in één vakantie!
Groot-Brittannië - vier landen in één vakantie!

Vandaag de dag maken excursiereizen naar Groot-Brittannië het mogelijk om in korte tijd alle landen van het koninkrijk te bezoeken: Engeland, Schotland, Noord-Ierland en Wales.

Amsterdam - de verwachtingen van toeristen komen uit!
Amsterdam - de verwachtingen van toeristen komen uit!

Amsterdam is de legendarische stad van vrijheid, beroemd om zijn musea, grachten, coffeeshops en entertainment. De stad heeft 160 kanalen die de 90 eilanden verbinden waar Amsterdam ligt.

Tallinn kreeg de status van Groene Hoofdstad van Europa
Tallinn kreeg de status van Groene Hoofdstad van Europa

Hoewel 2023 nog ver genoeg weg is, heeft de strijd om de titel van Groene Europese Hoofdstad van 2023 al plaatsgevonden.

Steden en resorts van Tsjechië
Steden en resorts van Tsjechië

Er zijn verschillende steden in Tsjechië waar herstel en behandeling overgaan in rust en ontspanning. Talloze sanatoria en pensions zijn gespecialiseerd in de behandeling van verschillende ziekten: maag-, darm-, hart- en zenuwstelselaandoeningen.

IJsland reizen - Keflavik
IJsland reizen - Keflavik

Keflavik, IJsland is, ondanks de relatieve afstand tot Europa, een erg populair land. Het bevat de mooiste wereldwonderen.

Topbezienswaardigheden in Bakoe
Topbezienswaardigheden in Bakoe

Baku - de hoofdstad van Azerbeidzjan, ligt aan de kust van de Kaspische Zee. Het trekt elk jaar miljoenen toeristen vanwege de verbazingwekkende mix van geschiedenis, cultuur en natuurlijke schoonheid.

Havana charme van het verleden
Havana charme van het verleden

Met het begin van de wintervakantie moet je tijd hebben om een verblijfplaats te kiezen. Overweeg als een plek om te verblijven de hoofdstad van Cuba - Havana, met een overvloed aan kathedralen, tempels, kerken en andere oude gebouwen die zijn overgebleven uit het koloniale tijdperk.