Loading icon
Sydney bezoeken met een beperkt budget
Sydney bezoeken met een beperkt budget

Sydney is een erg dure stad, maar er zijn genoeg dingen die je kunt doen om het met een beperkt budget te bezoeken.
Een van de beste manieren om geld te besparen in Sydney is door in een hostel te verblijven. Deze plaatsen zijn vaak goedkoper dan hotels en zijn ideaal om medereizigers te ontmoeten en vriendschappen te sluiten.

Nationale parken van IJsland
Nationale parken van IJsland

IJsland is een land vol natuurlijke schoonheid. Van de machtige kliffen en ijsbergen tot de dramatische watervallen, geisers en bergen - er is voor elk wat wils op deze ongelooflijke bestemming!
Het land van vuur en ijs herbergt een aantal nationale parken die zeker een bezoek waard zijn. Leer alles wat je moet weten over het bezoeken van deze beschermde gebieden in onze gids!

Opmerkelijke plaatsen rond Stockholm
Opmerkelijke plaatsen rond Stockholm

Stockholm is een van de mooiste en meest fotogenieke steden van Europa. Hier zijn enkele van de meest opvallende plaatsen om te bezoeken in de stad.
De Zweedse hoofdstad herbergt vele musea en galerijen, maar er zijn ook enkele minder bekende die de moeite van het bekijken waard zijn! Als je bijvoorbeeld een fan bent van fotografie, kijk dan eens naar Fotografiska.

De beste bezienswaardigheden van Jakarta
De beste bezienswaardigheden van Jakarta

Jakarta herbergt een breed scala aan bezienswaardigheden en attracties die de geschiedenis van het land tot op de dag van vandaag omspannen. Van de iconische bezienswaardigheden van de hoofdstad tot minder bekende attracties die u zullen helpen de unieke cultuur van Indonesië te begrijpen, hier zijn enkele van de beste bezienswaardigheden in de stad.
Een van de meest populaire gebieden om te bezoeken is Kota Tua of de oude binnenstad van Batavia, een pittoresk gebied dat bezaaid is met cafés en musea. Het heeft ook een centraal geplaveid plein waar u de schoonheid van de Nederlandse koloniale gebouwen eromheen kunt bewonderen.

Reizen in Noorwegen in de zomer
Reizen in Noorwegen in de zomer

Reizen in Noorwegen is altijd een spannende ervaring, maar het wordt nog leuker als je het land in de zomer bezoekt. Dankzij het warme weer en de lange dagen kunt u genieten van enkele van de mooiste plekjes van het land, waaronder de adembenemende fjorden.

Frankrijk is een land van romantiek, mode en prachtige natuur
Frankrijk is een land van romantiek, mode en prachtige natuur

Frankrijk verovert op het eerste gezicht met de mooiste landschappen, architectonische hoogstandjes, comfortabele resorts en culinaire hoogstandjes. Het meest romantische land ter wereld betovert, net als in het verleden, met de schoonheid en frisheid van de sappige en charmante landschappen van de Provence en Bourgondië. Romantiek en luxe in een prachtige combinatie worden belichaamd in de prachtige architectuur van de paleiscomplexen van Versailles, Fontainebleau, en de strikte en onneembare schoonheid van de kastelen van Carcassonne kijkt mysterieus tegen de achtergrond van prachtige natuur.

8 interessante steden om te bezoeken in Israël
8 interessante steden om te bezoeken in Israël

Israël biedt een breed scala aan badplaatsen, historische en natuurlijke bezienswaardigheden en is een heilige plaats die pelgrims van verschillende religies aantrekt. Reizen door het land is een belangrijke ervaring voor elke persoon.

Bezienswaardigheden van Thailand
Bezienswaardigheden van Thailand

Onder de landen van Zuidoost-Azië, zoals: Vietnam, Laos, Cambodja, Maleisië en vele andere (waarvan het totale aantal elf is), heeft Thailand een bijzondere populariteit verworven onder moderne toeristen.

Waar te overwinteren in Europa
Waar te overwinteren in Europa

Elke dag zijn er meer en meer aanbiedingen van werken op afstand in het buitenland op de arbeidsmarkt, en de redenen hiervoor liggen voor de hand: een bedrijf kan besparen op kantoorhuur en aankoop van apparatuur, en de geografie van het inhuren van werknemers neemt toe dramatisch. Ook voor werknemers is het erg handig. Je kunt overal ter wereld wonen en tegelijkertijd werken. Dit is vooral belangrijk in de koude winterperiode.

Het hoogste gebouw ter wereld
Het hoogste gebouw ter wereld

Burj Khalifa, uit het Arabisch. "Khalifa Tower" is het hoogste gebouw ter wereld - 828 m, en de meeste meerdere verdiepingen - 163 verdiepingen, de 48 technische en ondergrondse verdiepingen niet meegerekend. De wolkenkrabber heeft de langste torenspits ter wereld - 180 m. Dit grandioze gebouw bevindt zich in Dubai (VAE).

Vakantie in Polen
Vakantie in Polen

Er is geen tekort aan prachtige steden in Polen. Bovendien worden Warschau, Gdansk en Krakow regelmatig niet alleen opgenomen in Europese, maar ook in wereldwijde toeristische beoordelingen. De meest populaire onder buitenlandse toeristen zijn echter meerdaagse reizen naar de grootste steden in Polen.

Scandinavische schoonheid. Wat te zien in het geweldige Noorwegen?
Scandinavische schoonheid. Wat te zien in het geweldige Noorwegen?

Er is niets aangenamer dan uw vakantie door te brengen in het gezelschap van luidruchtige watervallen, machtige fjorden, ongelooflijke bergen en eeuwige gletsjers. Er is niets beter dan je vakantie in Noorwegen door te brengen.