Loading icon
Atlantische weg
Atlantische weg

De Atlantic Road (Atlanterhavsveien), gelegen in het westen van Noorwegen, is een deel van snelweg 64 dat door de eilanden van de archipel loopt en de 8274 meter lange nederzettingen Bud en Kristiansund met elkaar verbindt.

12 dingen om 's nachts te doen in Pittsburgh
12 dingen om 's nachts te doen in Pittsburgh

Church Brew Works werd in 1996 geopend in het historische district van Lawrenceville. Dit is de eerste en enige pub in de VS die zich midden in de historische kerk bevindt. De kerk van St. Johannes de Doper werd gebouwd in 1902 maar werd in 1915 door brand beschadigd. Het kerkgebouw is met veel aandacht voor detail omgebouwd tot een microbrouwerij en restaurant. De originele banken werden uitgesneden en met de hand afgewerkt om de eettafels te kunnen plaatsen, terwijl het eikenhout van de banken werd gebruikt om de bar te bouwen. Er zijn originele sparren vloeren, originele lantaarns en bakstenen die de sloop van de biechtstoel hebben overleefd. Stalen en koperen tanks glanzen op het altaar.

Athene - een bijzondere Griekse stad met een historisch erfgoed
Athene - een bijzondere Griekse stad met een historisch erfgoed

De Griekse hoofdstad maakt indruk met zijn historisch en cultureel erfgoed en geen stad ter wereld kan zo'n levendige indruk maken. Athene is een bijzondere stad met een rijk verleden en verbluffend bewijs van een oude beschaving die aanleiding gaf tot de vorming van de werelddemocratie. Deze plaats is het begin van welvaart en de geboorte van een oude cultuur: de Akropolis, de populairste plaats ter wereld met het grootste aantal toeristen.

Sri Lanka: hotels, stranden
Sri Lanka: hotels, stranden

De eilandstaat Zuid-Azië, tot 1972 "Ceylon" genoemd, werd over de hele wereld beroemd om zijn elite-thee die werd verbouwd op smaragdgroene plantages die door de lokale bewoners werden gekoesterd. Het subequatoriale moessonklimaat biedt op elk moment van het jaar optimale omstandigheden voor een strandvakantie. In Sri Lanka zijn hotels gastvrij en gezellig - de lokale bevolking is erin geslaagd een sfeer van een tropisch paradijs te creëren en hun gasten te omringen met oprechte gastvrijheid. Bij aankomst op het eiland wordt u begroet door bloeiende fruitbomen en de ongewone geur van goed verzorgde tuinen.

De beste bezienswaardigheden in Sydney
De beste bezienswaardigheden in Sydney

Sydney is de grootste en beroemdste stad van Australië. Het werd in 1788 in New South Wales gesticht als strafkolonie voor de Britten. Momenteel is het het belangrijkste politieke, culturele, commerciële en economische centrum van het land, de zetel van het aartsbisdom van de rooms-katholieke en anglicaanse kerken. Het is een van de snelst groeiende steden in Australië. Als er in de nabije toekomst een spannende reis naar Sydney gepland staat, moet u zich vertrouwd maken met de interessante plaatsen die elke toerist moet bezoeken.

Wegtransport in het VK
Wegtransport in het VK

In Groot-Brittannië is de auto god en koning. Het aantal autobezitters is groot - bij de laatste telling is het aantal auto's in privégebruik 22 miljoen. De wegen, vooral in het zuidoosten van Groot-Brittannië, zijn de drukste op het Europese continent.

Bezienswaardigheden van Praag
Bezienswaardigheden van Praag

Er zijn veel attracties in Europa. Hier is elke stad rijk aan geschiedenis, dus als je naar Europa komt, ga dan zonder aarzelen op excursies.

De bekendste musea in Brussel en Amsterdam
De bekendste musea in Brussel en Amsterdam

Er zijn mensen die niet graag te lang blijven en die hun reizen naar het buitenland willen diversifiëren. Een mooie kans is om een rondreis te boeken in twee landen, bijvoorbeeld naar België en Nederland.

Vakantieoorden van Servië
Vakantieoorden van Servië

Servië is een ideale optie voor degenen die de zee en het strand niet nodig hebben, voor degenen die de voorkeur geven aan een actieve toeristische vakantie of gewoon willen ontsnappen aan de drukte van de metropool, genieten van de rust van een kleine en rustig land. Weinig mensen weten dat er zeer schone lucht is, vriendelijke mensen, uitstekende resorts en sanatoria, en dat veel steden in deze bescheiden staat historische centra zijn. Als je dit prachtige land wilt bezoeken, dan heb je een moeilijke keuze - er zijn zoveel plaatsen die elke toerist zeker moet bezoeken. De belangrijkste worden hieronder vermeld.

Rondleidingen in Orvieto, Italië: wat is de moeite waard om te zien en te bezoeken voor nieuwsgierige toeristen?
Rondleidingen in Orvieto, Italië: wat is de moeite waard om te zien en te bezoeken voor nieuwsgierige toeristen?

Orvieto is een klein middeleeuws stadje in Midden-Italië, gelegen in een vallei nabij de rivier de Paglia en op een rots van roze tufsteen.

Excursies in Jeruzalem
Excursies in Jeruzalem

Reizen naar heilige plaatsen voor toeristen is altijd van groot belang geweest. En wanneer 3 machtige religies van de wereld zijn geconcentreerd op het grondgebied van één land - orthodoxie, islam en jodendom, dan kun je niet alleen de kennis over de basis van je eigen religie verrijken, maar ook deelnemen aan de geweldige cultuur van andere oude overtuigingen.

Rondleidingen in Phuket
Rondleidingen in Phuket

Phuket is het grootste eiland van Thailand en is verbonden met het vasteland door de Sarasin Dam-brug. Phuket, genesteld in de ongerepte Andamanse Zee, is als een kinderfoto van een exotisch eiland met boomgaarden, watervallen en zonnige stranden. Tours naar Phuket in Thailand zijn altijd een van de meest prestigieuze en elite vakantie-opties geweest, maar de laatste jaren is het resort toegankelijker geworden voor een breed scala aan toeristen.