Loading icon

Steden en resorts van Tsjechië

Steden en resorts van Tsjechië

Er zijn verschillende steden in Tsjechië waar herstel en behandeling veranderen in rust en ontspanning. Tal van sanatoria en pensions zijn gespecialiseerd in de behandeling van verschillende ziekten: maag-, darm-, hart- en zenuwstelselaandoeningen. Maar hier is een heel andere omgeving, gemengde gewaden voor vrouwen schrikken niemand af. Artsen en specialisten zijn aardige en vrolijke gesprekspartners.

< p>

Tsjechische steden: Brno, Karlovy Vary

Er is een luchthaven in de stad Brno. Populaire bestemmingen zijn Londen, Girona, Spanje, Praag en Moskou. Er zijn dus veel hotels met een uitstekend serviceniveau. Naast medische procedures zijn er veel musea, bioscopen, tentoonstellingen in de stad. Tsjechische restaurants staan ​​bekend om hun nationale keuken. Desserts zijn het hoogtepunt van dit land. Over het algemeen zijn de gerechten stevig en gevarieerd. Er zijn ook veel traditionele gerechten: gebakken haas, verschillende soorten vlees, gans, varkensschenkel. Ook vis staat hier hoog in het vaandel. Er wordt voornamelijk gebruik gemaakt van karper en forel. Aardappelproducten worden hier dumplings genoemd, ze zijn over de hele wereld beroemd geworden. De balletjes kunnen gevuld worden met leeg, zoet of hartig.

< p>Vooraf autoverhuur is ook voordelig in Tsjechië. U kunt online tarieven vergelijken en tot 70% huurkorting ontvangen. Huurtarieven in de Prague Airport-tarieven beginnen bijvoorbeeld vanaf 6 euro per dag, in Prague Downtown-tarieven zijn bijna hetzelfde.

De chemische samenstelling van de mineraalwaterbronnen in de stad Karlovy Vary staat bekend om zijn helende kracht. Er is een legende die de kracht van water bevestigt. Karel IV kon ook pijn verlichten door water te drinken. Sindsdien is Karlovy Vary een populaire badplaats, waar toeristen uit alle landen komen.

< p>

Karlštejn is beroemd om zijn gotische architectuur. Hier zijn de afgelopen eeuwen gebouwen en kastelen bewaard gebleven. Kasteel Karlštejn verheft zich op een berg en wordt het hele jaar door bezocht door toeristen. De stad is zo klein dat je er in 20 minuten omheen kunt lopen.